Ny landechef udnævnt for Modstandsbevægelsen i Danmark

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Joakim Johansen er blevet udnævnt som ny landechef for organisationens danske gren. Udnævnelsen blev officielt meddelt af Den Nordiske Modstandsbevægelses øverste leder, Fredrik Vejdeland. 

Der er spændende tider i vente for Den Nordiske Modstandsbevægelses danske gren, eftersom det nu er offentliggjort, at Joakim Johansen overtager stillingen som landechef. Med frisk energi og ambitioner overtager han styringen af organisationens aktiviteter i Danmark.

Joakim Johansen er ikke ny i spillet. Han har en baggrund som aktivist og redechef i organisationen, og nu står han altså klar til at tage tøjlerne i den danske gren.

Det var den øverste nordiske leder, Fredrik Vejdeland, som under Kampdagene officielt udnævnte Joakim Johansen som landechef.

Joakim Johansen under den vellykkede blitzdemonstration i Oslo d. 29. oktober 2022.

For de danske aktivister er der allerede en positiv følelse af, at der med den nye landechef venter spændende tider. Det handler om at skabe noget større, og det ser ud til, at Joakim har energien til at tage udfordringen op.

“Jeg glæder mig til at se, hvad vi kan opnå sammen. Der er så meget potentiale i både organisationen og her i Danmark,” udtaler han optimistisk. “Vi kommer til at fokusere på det, vi gør bedst, men vi kommer også til at tænke stort og se på, hvordan vi kan gøre en endnu større forskel på vores omgivelser,” afslutter han til Nordfront.

Redaktionen ønsker Joakim Johansen tillykke med udnævnelsen til landechef for Den Nordiske Modstandsbevægelses danske gren!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Stort tillykke! Det er vigtigt der er nogen der går forrest!!

  • Noel khamo says:

    velkommen til

  • Tillykke til Joakim!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //