Politiinspektør indrømmer, at øget kriminalitet skyldes indvandring

SVERIGE: Den svenske politichef Petra Lundh indrømmer i et interview med SVT, at den stigende kriminalitet skyldes indvandringen. Lundh skyder skylden på dårlig integration og mener, at det er årsagen til, at indvandrere begår kriminalitet.

indvandrere kaprer en svensk politibil. Foto: Skærmbillede X (Twitter).

Sidste torsdag deltog den svenske rigspolitichef Petra Lundh i SVTs program “30 minutter”, hvor hun indrømmede det, som alle andre har indset for længe siden – at indvandring forårsager bandekriminalitet.

Lundh erkendte, at indvandringen har forårsaget Sveriges enorme problemer med kriminelle bander, og hun peger på, at “man har fejlet” med integrationen. Ifølge hende er det ikke kun politiets svigt, men hele samfundets.

– Vi har segregation, vi har udsatte områder. Vi har folk, som er kommet til Sverige, måske med en æreskultur eller fra et klansamfund, der ikke stoler på myndighederne. Sverige har ikke været dygtige nok til at håndtere dette, siger Lundh.

På trods af mere politi, større budgetter og strengere love er kriminaliteten i Sverige ikke blevet reduceret. Hidtil i år har der været 186 skyderier, som har dræbt 31 personer. Der er tre gange så mange børn mistænkt for drab i år sammenlignet med samme periode sidste år, rapporterer SVT.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Vi har også gimper her i Danmark der har flyttet sig fra at læse godnathistorie op for børn i vuggestuer, til at læse propaganda op på åben skræm for nyhedsmedierne. Den oplæste histories indhold har også rykkede på sig, fra historien om far, mor og børn, hvor alle er lykkelige, som børnene så derefter gengiver med deres børnetegninger, som er deres udtryksform. Til: “nu skal vi have nogle flere bakterier ind over grænserne.” Og at: “Far iøvrigt er en stor nar.”

    Siden da er det sket at de har vandrede fra vuggestue og nyhedsoplæser (journalist) til politimand. Og prædiken er stadig den samme som journalistens med den lave IQ, dog med den tilbygning, at vi hvide ikke har gjort nok for at integrerer deres bakterier.

    Og det er også rigtigt, jeg har ikke tænkt mig at gnaske på abekopper med hjørnetænderne, eller være modtagelig for HIV og AIDS på noget tidspunkt i mit liv.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //